Tangalanga
Inregistreaza-te sau Conecteaza-te daca vrei sa faci parte din comunitatea RPG Drag Romania!

You are not connected. Please login or register

NOSTRADAMUS!

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 NOSTRADAMUS! on Sun Dec 25, 2011 8:49 pm

Adore Delano

avatar
I'm a fucking mermaid!
I'm a fucking mermaid!
La Paris s-au gasit ultimele manuscrise ale marelui prezicator Nostradamus. Acestea au fost tinute secret din dorinta profetului, care a spus ca acum este momentul cand acestea pot fi date publicitatii. Aceste descoperiri sunt extrem de interesante si prezic lucruri sumbre pentru omenire.

Iata cele 20 de preziceri ale lui Nostradamus.
1 VOM VORBI TOTI ACEEASI LIMBA! "Se va creea un nou motor lume, la fel ca inainte de Turnul Babel", a scris Nostradamus.
2 MORTII VOR UMBLA PE PAMANT! "Nu mai tarziu de sfarsitul acestui secol, cand nu va ma fi loc in Iad, mortii vor iesi din morminte"
3 ECONOMIA MONDIALA VA INTRA IN COLAPS! "Averile vor disparea, iar bogatii vor muri de mai multe ori"
4 SOARELE VA DEVENI FRUNIZORUL UNIC DE ENERGIE! "Regele Cerului va primi un satelit care-i va prelua energia si o va da Pamantului"
5 OAMENII VOR TRAI 200 DE ANI! "Medicina se va extinde, iar oamenii vor trai mai mult. O persoana de 80 de ani va arata ca una de 50".
6 RADIATIILE VOR USCA PAMANTUL! "Regele Soare va fura padurile pamantului. Cerul se va deschide si caldura va arde campiile", aluzie la faptul ca distrugerea padurilor va creea o gaura in stratul de ozon care ne protejeaza de radiatii.
7 METODELE VECHILOR CHINEZI VOR INLOCUI MEDICINA MODERNA! "Din Est va veni vindecarea. Chinezii vor fi cei mai buni medici, folosind invataturile strabunilor!
8 OAMENII VOR INVATA SA VORBEASCA CU ANIMALELE! "Telepatia va fi atat de avansata incat cainele va deveni fratele omului"
9 TOATE TAXELE VOR FI ABOLITE! "Oamenii vor refuza sa mai plateasca taxe vreunui rege"
10 VOM AVEA NEVOIE DE LICENTA CA SA DEVENIM PARINTI! "Oamenii vor trebui sa isi arate calitatile emotionale, intelectuale si genetice pentru a fi certificati sa aibe un copil".
11 NUDITATEA VA DEVENI NORMALA! "Fizicul oamenilor se va imbunatati, iar ei se vor expune nud in public"
12 INSOMNIILE VOR DEPASI 1 BILION DE CAZURI! "Oamenii vor ajunge sa doarma ca mortii."
13 NUMARUL HOMOSEXUALILOR SE VA MARI DE 4 ORI! "Numarul barbatilor care iubesc barbati va creste de 4 ori"
14 RAZBOAIELE INTERGALACTICE VOR PROVOCA DEZASTRE! "Estul se va separa de vest. Mii de luminite din cer vor ataca Pamantul. Multe lasere vor provoca daune mari"
15 VIITORUL PAPA VA FI ASASINAT! "Noul papa va fi asasinat. Este vorba de o persoana tanara care ii va succede lui Benedic al XVI-lea"
16 CREDINTA ORGANIZATA VA INCETA SA EXISTE! "Uciderea Papei va duce la un razboi sfant international. Rezultatul va fi disparitia bisericilor asa cum le stim"
17 INGERII VOR TRAI ALATURI DE OAMENI! "Fiii lui Dumnezeu si fiii omului vor locui impreuna pe Terra"
18 ANTICRISTUL VA FI CAPTURAT! " In mijlocul unei paduri intunecate Satan va fi prins. Acest lucru va intarzia Apocalipsa"
19 OAMENII VOR LOCUI PE ALTE PLANETE! "Pamantul va deveni un mit, oamenii se vor extinde si vor locui pe alte planete"
20 SFARSITUL LUMII VINE IN 2436! "Istoria omenirii isi va cunoaste sfarsitul pe 1 octombrie 2436. Dusmanul nostru stravechi va duce la distrugerea Pamantului".

Sursa: Cancan

NOSTRADAMUSDespre ROMANIA
In 100 de catrene, Nostradamus a prezis evenimentele care aveau sase intample pana in anul 3797. Pentru ca profanii sa nu le poata intelege, elsi-a redactat oracolele folosind modalitatile sintaxei latine, cu inversiuni,antiteze, anagrame (Rapis pentru Paris, Nersaf pentru Franta, Norlarispentru Loreni etc.), calambururi (Dort-léans pentru Orléans), metafore,cuvinte celtice, romane, spaniole, latine, grecesti si ebraice.
Interpretarile Centuriilor
Unul dintre cei mai importanti interpreti ai profetiilor lui Nostradamusa fost Vlaicu Ionescu, un roman emigrat in anii 1960 in SUA. Acesta aincercat sa demonstreze ca Nostradamus ar fi prevazut, printre altele,caderea regimului comunist, dezmembrarea Uniunii Sovietice, precum sipuciul de la Moscova in 1991. Aceste interpretari au fost publicate in maimulte carti cu mult inainte de a se intampla, fapt ce i-a sporit lui VlaicuIonescu credibilitatea. S-a sustinut ca Nostradamus a prezis masacrul dinnoaptea Sfantului Bartolomeu a anului 1572, incendiul Londrei din 1667,instituirea Premiului Nobel, criza economica din 1929-1933, o intalnireHitler-Franco-Mussolini, revolutia din Ungaria din 1956, asasinarea fratilorKennedy, razboiul din Golful Persic, caderea comunismului si sfarsitul lumii,atentie, in anul 3755, dupa altii, 3797. Nu este data explicita a parjoliriiplanetei, ci doar presupusa data a incheierii previziunilor sale.
Nostradamus si-a prezis propria moarte
Deosebit de limpede este prezicerea de catre Nostradamus a proprieisale morti regasita in mai multe catrene. De obicei, exprimarea sa esteimpersonala, dar intr-unul din catrene, el trece dramatic la persoana intai:,,Intors din misiune, dar al regelui, tinut in loc, nu va mai face nimic.Se va intoarce la Dumnezeu. Prietenii mei apropiati si cei din sangele meu.Ma vor gasi mort intre pat si masa de lucru."
Nostradamus a fost gasit exact in locul indicat de el unde, incercandpesemne sa se ridice din pat, a cazut in noaptea de 1 spre 2 iulie 1566.

Sursa:Scribd

Daca mai vreti mai postez si restul
" I'm a fucking mermaid, bitch ... "
View user profile http://tangalanga.superforum.pro

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum