Tangalanga
Inregistreaza-te sau Conecteaza-te daca vrei sa faci parte din comunitatea RPG Drag Romania!

You are not connected. Please login or register

Portofolio

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Portofolio on Fri Jan 13, 2012 9:22 pm

Conchita Wurst

avatar
The Supreme
The Supreme
Am creat acest topic pentru ca, probabil, multi dintre voi va veti intreba, daca nu ati si facut-o deja, cum puteti evolua, trecand la nivelul urmator.

Starter
Acolo veti posta cand va veti deschide pentru prima data topicul. In cazul in care sunteti mai mult decat un incepator veti fi repartizat la un anumit nivel. Daca vedeti ca in decurs de cinci zile (desi e exagerat ce zic, noi incercam sa va repartizam cat mai rapid, in cazul in care avem minim 5 creatii) inseamna ca aveti nivel de incepator si veti ramane acolo pana vom considera noi ca sunteti de urmatorul nivel.

Evolving
Evolving este categoria celor in evolutie, care au baza, insa care trebuie sa mai lucreze pentru a isi contura mai bine stilul. Veti putea trece de la starter la evolving cand galeria voastra va dovedi acest lucru.

Artist
Daca ati ajuns si aici inseamna, in primul rand, ca munca voastra este calitativa, chiar daca mai aveti, prin anumite parti, cateva defecte care trebuiesc corectate ori cateva rateuri. Nivelul de artist este unul destul de avansat. Incepand cu artist aveti voie sa luati comenzi la categoria corespunzatoare.

Stunning
Pentru a ajunge la Stunning trebuie sa indepliniti anumite conditii inainte. Daca abia v-ati creat topicul, iar noi consideram ca portofoliul vostru este de stunning, in prima faza veti fi repartizat la Artist, pe ultima treapta a acelui nivel. Veti putea trece, in primul rand, in momentul in care veti avea minim 5 pagini la portofolio. Mai mult de atat, trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:
-minim 5 retusari, care vor fi peste nivelul de starter, cat mai aproape de artist;
-minim 5 blenduri sau manipulari, care vor fi peste nivelul de starter, cat mai aproape de artist;
-minim 5 semnaturi, peste starter;
-5 colorizinguri, peste starter;
-2 GIFuri

Dintre aceste categorii ale aceluiasi domeniu, trei dintre ele vor avea nivel de stunning. Pentru a ma face mai bine inteleasa va voi da exemplul urmator: vom presupune ca eu sunt de stunning si fac tot ceea ce cuprinde arta digitala. E adevarat ca le fac pe toate, insa nu le am la acelasi nivel, e si destul de greu sa le egalezi. Am un nivel extrem de avansat la retusari, manipulari si fac, de asemenea, niste blenduri care omoara lumea. Semnaturile mele sunt de evolving, bat inspre artist, iar nivelul meu la colorizing e unul similar. Voi intra in categoria Stunning, totusi, pentru ca desi nivelul meu la cele mentionate nu e unul extraordinar, am indeplinit conditia conform careia trebuie sa am minim 3 categorii de stunning.

Complete
Vreau sa apuc ziua in care cineva ma va orbecai si va intra la Complete, pentru ca va spun de pe acum ca sunt foarte multe lucruri de indeplinit.
Trebuie sa va zic ca anumite chestiuni sunt similare cu Stunning, si anume momentul in care voi va veti deschide topicul. Dar daca la acel nivel aveati nevoie de 5 pagini pentru a avansa, aici va vor trebui 10 la portofolio, precum si urmatoarele:
-semnaturi de stunning
-blenduri de stunning
-manipulari de stunning
-retusari de stunning
-colorizing de stunning
-minim 5 GIFuri
-veti contribui cu trei stockuri de rendere personale, care vor contine minim 10 obiecte fiecare.
-minim 5 tutoriale video/scrise
-veti contribui cu 5 PSD-uri
-minim 30 de postari la portofoliile altora
-3 concursuri castigate
-minim 300 de postari pe tot forumul

Stiu ca multora o sa vi se para greu de atins, insa nu degeaba este complet.

Pentru orice fel de nelamuriri puteti posta aici. Daca voi considerati ca v-am repartizat gresit puteti scrie la acest topic: http://tangalanga.superforum.pro/t1135-repartizari-gresite

Speram ca acest sistem va va ambitiona si va uram succes.
CONCHITA WURST


LOVE IS LIKE A BATTLE CRY
View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum