Tangalanga
Inregistreaza-te sau Conecteaza-te daca vrei sa faci parte din comunitatea RPG Drag Romania!

You are not connected. Please login or register

Tomb Raider

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Tomb Raider on Tue Jun 24, 2008 5:43 pm

Adore Delano

avatar
I'm a fucking mermaid!
I'm a fucking mermaid!
Cateva detali despre noul joc Tomb Raider care o sa apara,acesta e Tomb Raider Underworld.

Gestul celor de la Eidos, prin care aceștia înregistrau numele cu pricina (ca nu cumva altuia să i se năzare că e rost să facă o combinație de cuvinte cu așa folos), a fost concretizat prin anunțul companiei privitor la fixarea "chingilor" pentru următoarea iterație a seriei. De azi înainte, noul Tomb Raider devine în mod oficial purtător al sufixului Underworld, după cum ne informează website-ul Tomb Raider Chronicles.

Citând revista PLAY*, cronicarii stabilesc câteva aspecte de interes general (cine nu apreciază eforturile Larei?), dregându-și glasul și asigurând comunitatea că studioul însărcinat cu dezvoltarea jocului rămâne în continuare Crystal Dynamics. Primul lucru pe care îl remarcăm este acordarea meritului necesar segmentului grafic, un next-gen mai ceva decât ne-am putea imagina (yeah, right!). Mă rog, așa o fi, însă eu unul remarc cu tristețe faptul că suntem deja "în prag" de lansare a celui de-al treilea titlu conceput sub aceeași baghetă, iar revoluția vizuală firească refuză să-și intre în drepturi (știm cu toții că studioul nu este recunoscut drept un cautător exclusiv de apogeu grafic).

În Tomb Raider: Underworld, accentul este pus pe aducerea mediului la viață, acest lucru presupunând un teritoriu interactiv vast, care "reacționează și își amintește". Mai concret, pașii vor lăsa urme în noroiul proaspăt, iar ploaia le va îndepărta, însă nu știm dacă aspectul va afecta gameplay-ul într-o manieră similară titlurilor stealth (nici o mențiune despre A.I. deocamdată). Cadavrele vor rămâne permament în harta de baștină, ca de altfel orice rămășiță notabilă, generată de distrugerile active și, probabil, semi-scriptate.

Imersivitatea mediului ambiant este conferită și de sistemul meteorologic, despre care Eric Lindstrom are numai cuvinte de laudă. Conform acestuia, echipa face uz de un model de iluminare hibrid, care combină luminile dinamice cu light map-urile atent create, anume pentru a conferi gradul de realism căutat.

Cât despre Lara noastră, aceasta ne va uimi cu noile animații fluidizate printr-o abordare full motion capture, și îmbunătățirea sistemului de particule care aderă la piele și haine, iar mai apoi se disipează gradual. Sub deviza "mai puțin colțuroasă, deci mult mai frumoasă", proporțiile vor fi mai atent calibrate și executate din "peniță". Cel puțin, asta sperăm.

Tomb Raider: Underworld este așteptat să-și facă apariția cândva, în cursul anului viitor, fiind înscris pe listele de așteptare ale fanilor posesori de PC, Xbox 360, și PlayStation 3.


Cine a jucat orice joc tomb raider si ia placut?Si cine este fan Acestui joc si mai ales a Miss Croft,adica Lara Croft?

Eu am jucat toate jocurile tomb raider dar numai 2 leam terminat si la una eram pe la jumatate.Sunt o mare fana a jocului dar in special a Larei Croft I love you lol! imi place foarte mult.Pentru cei care nu isi amintes am sa pun o poza cu Lara poate asa va amintiti ceva si inainte de a pune poza as vrea sa va mai spun ca sunt si doua filme Tomb Raider in care actrita care joaca rolul Larei este Angelina Jolie.
POZA:


Iar aceasta este o poza din urmatorul joc care trebuie sa apara,Tomb Raider Underworld


Nu stiu cati fani sunt pe aici dar astept sa vad Very Happy
" I'm a fucking mermaid, bitch ... "
View user profile http://tangalanga.superforum.pro

2 Re: Tomb Raider on Sat Jun 28, 2008 3:57 pm

Sinistra

avatar
C.U.N.T
C.U.N.T
Si mie imi place Tomb Raider ,si am un joc demo pe un dvd da calculatorul meu nu ii compatibil cu jocu.... Sad Uau...se vede ca esti fana Tomb Raider...si io am wallpapere cu ea..daca vrei iti dau....cred ca de abea astepti sa te joci Underworld ,nu?

View user profile http://www.andy-andain.hi5.com

3 Re: Tomb Raider on Sat Jun 28, 2008 4:14 pm

Adore Delano

avatar
I'm a fucking mermaid!
I'm a fucking mermaid!
Pai eu deja ma ususc.....nu mai pot...vreau sa apara cat mai repede Tomb Raider Underworld.....si da sunt o MARE fana Tomb Raider Lara Croft Very Happy.....cat despre poze calculatorul meu explodeaza de cate poze am cu Lara I love you Razz .Ma bucur ca si tie iti place Wink

Have a nice day in continuare !!! Very HappyNu ma simteam bine daca nu puneam cateva poze cu Lara Laughing Laughing
" I'm a fucking mermaid, bitch ... "
View user profile http://tangalanga.superforum.pro

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum