Tangalanga
Inregistreaza-te sau Conecteaza-te daca vrei sa faci parte din comunitatea RPG Drag Romania!

You are not connected. Please login or register

Regulament

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Regulament on Wed Nov 23, 2011 6:37 pm

Conchita Wurst

avatar
The Supreme
The Supreme
Inainte de toate, trebuie sa va informam ca topicul de Reguli
reprezinta mai mult decat un subiect oarecare al forumului sau o
modalitate de a administra si de a indruma userii spre un anumit comportament. Din momentul inregistrarii voastre pe Red Center se considera ca ati citit si sunteti de acord cu respectarea regulilor impuse de noi. Abaterile vor fi sanctionate in functie de cauza, iar problema se va trata cu aceeasi seriozitate si atentie acordata fiecarui lucru deranjant aparut.
Stafful va va sta la dispozitie oricand, nu uitati ca sunteti singurii posesori si responsabili ai contului dumneavoastra, iar in caz de troll contactati-ne si nu ezitati sa luati masuri!
Avand in vedere tematica forumului va informam ca tinem mult la drepturile de autor si nu permitem incalcarea acestora. Orice creatie postata va fi personala, iar influentele, daca exista, vor fi mentionate in post. Incurajam la publicare si va asiguram de respectul cuvenit. Cerem seriozitate atat din partea criticului/cititorului, cat si din partea autorului. Nu uitati, critica este constructiva, iar orice parere este binevenita atata timp cat este in limita bunului simt. Primul lucru pe care trebuie sa il intelegeti in momentul postarii este ca nu puteti fi pe placul oricui, iar parerile sunt subiective, indiferent de natura lor. Puteti combate idei, dar nu ataca persoane.Regulament1. Este interzis limbajul injurios, atacul la persoana, comportamentul vulgar la adresa membrilor, amenintarea.

2. Nu sunt permise postarile multiple nejustificate. La sectiunile Photomanipulation si Fan Fiction acestea pot aparea doar de catre autor la postarea unor alte creatii, insa la o zi dupa mesajul anterior.

3. Limbajul MIRC, de chat, prescurtarile nu isi au locul aici.

4. Este interzisa promovarea siteurilor prin intermediul semnaturii, exista deja un camp special creat la profil. De asemenea, avatarele si semnaturile nu vor avea marimi exorbitante.

5. Nu aveti voie cu spam. Evitati mesajele laconice, irelevante, care exprima pararea la modul general. Argumentati, dezvoltati ideile, nu vrem sa vedem postari de mantuiala.

6.Nu abuzati de formatarea textului precum si de limbile straine.

7. Nu aveti voie cu offtopic, ramaneti in barierele subiectului, discutati la topicuri ceea ce se cere.

Fan Fiction
Indiferent daca suntem in fata unei poezii, one shot sau o poveste ceva mai ampla, in mod cert se va respecta structura sa.
In cazul povestilor, ar fi bine daca ati posta cate un capitol intr-un mesaj, urmand ca apoi, in urma raspunsurilor primite, sa va continuati ceea ce ati scris printr-un alt capitol.
Limbajul MIRC este interzis, cu atat mai mult la fan fiction.
Veti avea in vedere gramatica limbii romane, o exprimare cat mai
dezvoltata, cel putin clara, veti evita orice tip de prescurtare si veti tine cont, cat se poate, de asezarea in pagina si lungimea sa. Puteti delimita ceea ce ati scris prin folosirea italicului sau a altor beneficii ale textului postat pe internet, insa nu veti abuza de ele.
Exemple:culori, bold, strike, font etc.


RPG
Inainte de toate trebuie sa faceti fisa RPGului la categoria Inscrieri si administrare, coform modelului dat. Dupa ce v-a fost acceptata cererea trebuie sa tineti cont de un anumit lucru: mesajele vor avea minim 4 randuri incomplete. De asemenea, acestea nu vor contine emoticoane iar tipul de scriere va fi unul literar si cat mai ordonat posibil. In cazul in care povestea este una de tip BDSM, mai desucheata, ar fi bine sa speficiati la descriere acest lucru.Tutoriale
Tutorialele vor fi postate doar cu acordul unui membru al staffului. Pentru asta trebuie sa trimiteti unuia dintre administratori tutorialul prin PM. Acesta trebuie sa fie personal, de preferat in limba romana.


Pe scurt
Este interzis/sunt interzise:
-postarile multiple;
-spamul;
-limbajul MIRC;
-atacul la persoana;
-mesajele irelevante ce implica vulgaritate;
-offtopicul;
-semnaturile prea late sau lungi;
-abuzul caractererelor speciale precum bold, culori sau strike;
-reclama inafara campurilor specialeCONCHITA WURST


LOVE IS LIKE A BATTLE CRY
View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum